Tar ni kort?

Jag kom en ganska rolig grej i helgen när vi var ute på roligheter, skulle åka på statoil som har öppet dygnet runt för att köpa oss en korv med bröd. (fyllehunger) När vi står där i kön till kassan kommer jag på en ganska rolig grej.
Det första jag säger när jag kommer fram till kassan är:

Jag: - Tar ni kort?
Butiksbeträdet: - Ja?  (och tittar frågande på mig som jag vore dum)
Jag: - Ta ett på oss då. (och trycker ihop mig med min kompis och räcker fram kameran).


En vän jag kan prata med.

Känner mig glad när jag pratar med E, men det känns som nånting saknas, är det en känsla eller vad kan det vara för någonting? Jag vet faktiskt inte riktigt. Vi får väl se vad som händer, tycker det är skönt att ha någon att prata med i det motsatta könet. För visst är vi lite beroende av varandra fast vi inte vill?

Känns skönt att jag inte hör av mig till person X längre. Jag vill inte, men samtidigt vill jag ha kontakt, oavsett hur den idioten har betett sig mot mig.. Hur bär man sig åt att släppa det? För jag vet själv att vi inte är bra för varandra..


Konstigt.

Det är konstigt hur en del kan bete sig faktiskt, ganska sjukt att man efter en vecka kan säga att man älskar någon fast man inte menar det, och sedan kan man säga till den man verkligen älskar att man vill ha denne tillbaka.
Är inte det lite dubbelmoral?
Jag vet inte, men jag känner mig lite utsatt i just detta, dock är jag den personen som person X verkligen älskar, och där sitter jag och vad ska jag göra åt saken? Ingenting hade jag tänkt, för ord betyder inte så mycket för mig, det är handlandet i säg som avgör tycker jag.

Men på ett konstigt sätt skulle jag kunna ta tillbaka person x även fast denna person har betett sig som en riktig idiot och ett riktigt svin så finns det ändå nånting kvar som jag vill ha. Men vad är det jag vill ha egentligen? För man gör bara inte så som den personen har gjort.

usch för dig

Ditt jävla luder du hukar dig och suger!

du är äcklig och ful, ditt lilla jävla luder.

Haha, stämmer in på dig horjävel.

.....

Jag ångrar ingenting. haha

Your liar.

Spriten har blitt en god vän.
Så skönt att du är så störd i huvudet så man har helt enkelt glömt bort allt som var bra. Eller var det nånting överhuvudtaget som var det? Just nu så kommer jag inte på en enda grej.

Du, Ni är patetiska, och säg vad ni vill, men dom enda ni ljuger för är er själva.

RSS 2.0